Afbeelding

Julia Trintschuk speelt bij Kerken als Podium

Algemeen

BINNENSTAD - De jonge, talentvolle Duitse gitariste Julia Trintschuk verzorgt op zaterdag 24 februari om 15.30 uur een concert in de Lutherse Kerk

Ze speelt klassieke en romantische gitaarmuziek van onder meer Joaquín Rodrigo, Manuel Maria Ponce, Miguel Llobet en Mauro Giuliani. Trintschuk begon op 4-jarige leeftijd met gitaar spelen en kreeg les van haar vader. Op 16-jarige leeftijd debuteerde ze met het bekende 'Concierto de Aranjuez' van Joaquin Rodrigo. Ook volgde ze masterclasses bij onder meer Pepe Romero, Scott Tennant, William Kanengiser, Marco Tamayo, Pavel Steidl, Andrew York, Roland Dyens, Costas Cotsiolis, Gerald Garcia, Dale Kavanagh en vele andere belangrijke gitaarpersoonlijkheden. Trintschuk won veel prijzen en in 2016 won ze een speciale prijs voor de beste interpretatie van romantische muziek in het Forum Gitarre Wien.

Ze speelde als solist en kamermusicus in onder andere Rusland, Mexico, Spanje, Italië, Slowakije, Polen, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland en Duitsland. Zie voor meer informatie www.kerkenalspodium.nl.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 18 uur geleden