Afbeelding

Paaseieren rapen bij dierenweide ‘t Spiekertje

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - Dierenweide ’t Spiekertje aan het Van Schaikpad in de wijk Ittersumerbroek houdt op zaterdag 31 maart (de zaterdag voor Pasen) weer haar jaarlijkse paaseieren rapen-evenement.

Kinderen van alle basisscholen in de buurt van de dierenweide kunnen hieraan gratis deelnemen. In een afgezet stuk weiland tegenover de Staatssecretarislaan kunnen de kinderen naar hartenlust zoeken naar paaseieren die door de paashaas zijn verstopt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen kinderen zonder en kinderen met zwemdiploma, zodat de allerkleinsten in alle rust kunnen zoeken.

Daarnaast is de dierenweide voor alle belangstellenden die ochtend opengesteld, en mogen de kinderen knuffelen met de geiten, kippen, cavia’s en konijnen. Ook zijn de vrijwilligers aanwezig om te vertellen over hun werk en eventuele vragen te beantwoorden.

Het eieren rapen begint om 10.30 uur. Kijk voor meer informatie op de Facebooksite van dierenweide ’t Spiekertje. Voor deelname aan het eieren rapen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Uiteraard zijn daarnaast alle giften en donaties van harte welkom.