Afbeelding

Dierverzorger voor 1 dag bij kinderboerderij Wezenlanden

Algemeen

ASSENDORP - Leerlingen van AOC de Groene Welle hebben, in samenwerking met Stichting Kinderboerderijen Zwolle, voor woensdagmiddag 25 april ‘Dierverzorger voor 1 dag’ georganiseerd.

Vanaf 13.00 uur staan leerlingen van het AOC klaar om met de kinderen aan de slag te gaan. Gezamenlijk voeren en verzorgen ze de verschillende dieren en ze knippen nagels van konijnen en cavia’s. Poep scheppen hoort daar ook bij. Daarover is ook een quiz gemaakt: ‘herken jij de verschillende uitwerpselen van de dieren? Hoe zie je of een dier gezond is?’

Kinderen kunnen voor een klein bedrag een stempelkaart kopen bij het boerderijwinkeltje waarmee ze alle activiteiten kunnen doen. Als de kinderen hard hebben gewerkt kunnen ze de dag afsluiten met wat ontspanning: dieren knuffelen en borstelen en zich laten schminken als hun lievelingsdier. In het boerderijwinkeltje kan iedereen terecht voor koffie met wat lekkers en limonade voor de kinderen.

‘Dierverzorger voor 1 dag’ is vanaf 13.00 uur bij Kinderboerderij Wezenlanden aan het Almelose kanaal 33. Meer informatie over de activiteiten is ook te vinden op www.kinderboerderijenzwolle.nl of op Facebook @kinderboerderijenzwolle.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30