Afbeelding

Rock Oud Loud zingt voor WRZV de Boog

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPERPOORT - De vier koren van Rock Oud Loud zingen op zondagmiddag 27 mei gezamenlijk in de WRZV-hallen voor WRZV De Boog.

WRZV De Boog is een vrijwilligersorganisatie die jongeren met een handicap de gelegenheid geeft te voetballen onder het motto ‘Niemand buitenspel’. Met dit benefiet hopen de koorleden de sporters letterlijk en figuurlijk steun in de rug te geven. Rock Oud Loud, met koren in Zwolle, Apeldoorn, Epe en Kampen, zingt popsongs uit de jaren zestig en zeventig. Vooral de wat steviger en vlotte muziek, zoals The Beatles, The mama’s & the papa’s, The Rolling Stones, Status Quo en The Beach Boys vullen het repertoire.

De muzikale gastoptredens worden verzorgd door de ras Zwollenaren Lizette van Kuik, Henk Klompenmaker en Mick Woearbanaran. Bijzonder is het gastoptreden van jongeren van De Fakkelteit onder leiding van rapper en Zwollenaar Rico, ook bekend van zijn samenwerking met Typhoon en Sticks. Speciaal voor dit benefietconcert hebben zij een nummer gemaakt om de muzikale verbinding te vinden tussen mensen, sport en muziek.

De organisatie is er in geslaagd een bekende zanger het openingsnummer te laten verzorgen. Deze mystery guest heeft zijn sporen nationaal en internationaal verdiend. Hij zal belangeloos optreden, omdat hij vindt dat ieder mens een kans verdient. Kia dealer Van Mossel sponsort het benefietconcert. Kaarten voor Rock Oud Loud zijn verkrijgbaar aan de zaal. Volwassenen betalen 7,50 euro. Jongeren tot en met zestien jaar mogen voor 3,50 euro naar binnen. De WRZV-hal aan de Buitengasthuisstraat 8 gaat open om 14.30 uur. Om 15.00 uur begint het concert.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.