Afbeelding

Herma van der Wal nieuwe voorzitter raad van bestuur Dimence groep

Algemeen

Ernst Klunder, voorzitter raad van bestuur Dimence Groep, vertrekt per 1 oktober bij de Dimence Groep naar ’s Heeren Loo. Per die datum zal Herma van der Wal, momenteel lid raad van bestuur, zijn functie opvolgen. Herma is sinds 2008 werkzaam als bestuurder bij de Dimence Groep.

Herma van der Wal (1957) is geen onbekende in ggz-land. Zij begon haar carrière als psychiater/behandelcoördinator bij GGZ Drenthe. Daarna werkte zij acht jaar lang als Directeur Behandelzaken bij GGZ Drenthe in Assen.

Wim Boomkamp, voorzitter raad van toezicht, Dimence Groep: “Als raad van toezicht zijn we erg blij met de benoeming van Herma van der Wal. Wij kennen haar als een daadkrachtige bestuurder met aandacht en compassie voor de cliënt en medewerkers. De Dimence Groep heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende instelling in de geestelijke gezondheidszorg en het sociaal domein. Er staat een sterke en solide organisatie die zich prachtig blijft ontwikkelen. Het voelt dan ook als een logische stap dat Herma deze functie gaat vervullen en wij wensen haar de komende tijd veel succes toe!”

De procedure voor de opvolging van de vacature lid RvB wordt na de zomer gestart. Verwachting is dat begin 2019 de raad van bestuur weer voltallig is.

Afbeelding
Kwazt! Samen werken aan bestaanszekerheid Algemeen 20 apr, 15:34
Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14