Afbeelding

Kinderboekenfeest in Hedon

Algemeen

ZWOLLE - De Kinderboekenweek wordt zondag 14 oktober in Hedon feestelijk afgesloten met het Groot Zwols Kinderboekenfeest. Het feest biedt tal van activiteiten, van theater, muziek en (schrijf)workshops tot en met een kinderboekenmarkt. Het feest staat in het teken van vriendschap en sluit daarmee aan bij het landelijke thema van de Kinderboekenweek dat het motto ‘Kom erbij!’ draagt.

Het Groot Zwols Kinderboekenfeest is er van 11.00 tot 14.00 uur en is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar en hun ouders. “Help mee met de verhuizing van de Koning en Koningin van Kaduize (naar de liederen van Annie M.G. Schmidt), knutsel vriendschapsarmbandjes of swing in de Blacklight Disco. Laat je schminken tot een stoere superheld, luister naar Nationaal Voorleeskampioen Sarah uit Zwolle of doe mee aan de workshop Schrijfbende en schrijf een mooi verhaal”, aldus de organisatie.

Een kaartje kost 5 euro en is te koop via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Ouders en verzorgers hebben gratis toegang. Het Groot Zwols Kinderboekenfeest is een initiatief van Hedon, Zwolse Theaters, Stadkamer, Travers en Doomijn.