Afbeelding

Sinterklaas in Stadshagen

· leestijd 1 minuut Algemeen

SINT & PIETEN IN STADSHAGEN

Sinterklaas komt gezellig naar Stadshagen en dat vieren we met de volgende activiteiten:

Sinterklaaspuzzeltocht tot en met 23 november a.s.

Alle kinderen t/m de basisschool kunnen nog tot en met vrijdag 23 november a.s. meedoen aan de Sinterklaaspuzzeltocht. We hebben letters verstopt in de etalages van alle winkels van winkelcentrum Stadshagen, maar er zijn ook een aantal letters verstopt bij Park de Stadshoeve. Haal een formulier bij de kassa van een van de supermarkten of Intertoys, zoek de letters en vul de oplossing in. Misschien win jij wel een Intertoys cadeaubon van 15 euro!

Intocht Sinterklaas op 24 november

En ook dit jaar staat een bezoek aan Stadshagen weer met grote chocoladeletters in de agenda van Sinterklaas. De vrijwilligers van wijkstichting Stadshagen Totaal hebben weer alles op alles gezet om de ontvangst van het gezelschap in goede banen te leiden. Wil je de goede man en zijn trouwe vrienden ook verwelkomen, kom dan op zaterdag 24 november om 11.45u naar het haventje bij de Twistvlietbrug in Stadshagen. Daarna gaan we met zijn allen in optocht door de wijk. En deze keer heeft de Sint wel een heel bijzonder vervoersmiddel uitgekozen! De optocht wordt begeleid door de pietenband Paardenvoetjes. We komen rond 14.00u aan in het winkelcentrum van Stadshagen, waar de Sint feestelijk wordt onthaald en we met zijn allen liedjes zingen voor de Sint.

Kijk voor de meest acutele route van de optocht op: www.winkelcentrumstadshagen.nl.

Pietenparty’s op 1 december

Een week later is het weer feest geblazen! Op zaterdag 1 december zijn alle kinderen van 0-8 jaar welkom tijdens een van de Pietenparty’s in het winkelcentrum van Stadshagen. We gaan samen met de pieten zingen, dansen en lol maken. En ondertussen kun je je eigen taaipop versieren. Je kunt tot en met vrijdag 30 november 17.00u een gratis toegangskaartje ophalen bij Kinderwinkel Spruit voor de partysessie om 10.30u, 11.30u, 13.30u of 14.30u. Op zaterdag 1 december kun je alleen nog een kaartje vragen bij de tent zelf, maar vol is vol.

Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumstadshagen.nl, ofwel (https://www.winkelcentrumstadshagen.nl/nieuws-events-overzicht/sinterklaas-1/)

Facebook: facebook.com/wcstadshagen

Twitter: @wcstadshagen

Instagram: @winkelcentrum.stadshagen