Afbeelding

Donderdag 22 november: Informatieavond Van der Capellen SG voor ouders en leerlingen

Algemeen

Donderdag 22 november is er van 19.00 tot 21.00 uur een informatieavond op de Van der Capellen SG aan de Lassuslaan in Zwolle. Er is deze avond een apart programma voor leerlingen, met proeflessen en een leerlingenforum. Ouders worden geïnformeerd over alle achtergronden en wetenswaardigheden van Van der Capellen SG.

De Van der Capellen SG is een school voor atheneum, havo en mavo. De school biedt aan de leerlingen kwalitatief toponderwijs in een fijne omgeving, waarmee wordt gezorgd voor een prima examenvoorbereiding. Daarbij is er veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Algemeen wordt erkend dat de sfeer en veiligheid tot de wezenskenmerken van Van der Capellen SG behoren.

Tweetalig Onderwijs
Op elk niveau, dus óók op de mavo, kan gekozen worden om bijna alle lessen in het Engels te volgen. Met het Tweetalig Onderwijs (TTO) heeft de school daarmee één van de meest moderne en uitdagende onderwijsconcepten in huis.

Talentstromen
Op Van der Capellen SG kiezen alle leerlingen voor een Talentstroom. Er kan gekozen worden uit: Theater, Muziek, Sport & Lifestyle, ICT & Design en Science-Lab. Leerlingen groeien als hun talent gezien en benut wordt!

www.capellensg.nl

Afbeelding
Kwazt! Samen werken aan bestaanszekerheid Algemeen 20 apr, 15:34
Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 20 apr, 12:56
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 20 apr, 09:55
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 19 apr, 17:33
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 apr, 17:14