Afbeelding
Jan Amse

Kerstconcert CRK Voices, Cantate ‘Let there be Christmas’

· leestijd 1 minuut Algemeen

Het Christelijk Regionaal Koor Voices brengt op dinsdag 18 december 2018 in de Burgwalkerk te Kampen de cantate "Let there be Christmas" van Joseph M. Martin ten gehore. In deze cantate vormen de thema’s geloof, hoop, vrede, liefde, vreugde, genade en verlossing de rode draad in de liederen!

Een prachtige cantate die zeker de moeite van het luisteren waard is als voorbereiding op de viering van de geboorte van Jezus. De tijdsduur van deze cantate is ongeveer één uur, de liederen worden afgewisseld door een spreekstem.

Een aantal fantastische musici zal aan het concert in de Brugwalkerk medewerking verlenen. Voices zal worden begeleid door Ronald IJmker (orgel), Jan Lenselink (vleugel), Sylvia Maessen (contrabas), Mark Wester (percussie) en een blazersensemble, onder algehele leiding van dirigent Jan Quintus Zwart.

CRK Voices is een actief koor. Zo heeft zij in november meegewerkt aan Tv-opnames van Nederland Zingt in Zwolle en zal zij in maart 2019 het ‘Requiem’ van de Kamper componist Bart Oenema -dat in 2010 haar première beleefde en lovend werd ontvangen- uitvoeren in Soest (D). In 2020 zal dit prachtige werk overigens ook weer in de Bovenkerk te Kampen te horen zijn, opnieuw op 4 mei. Daarnaast staan er voor komend jaar nog de traditionele passieconcerten en een groots zomeravondconcert in de planning (zie ook www.crkvoices.nl).

Kaarten voor het kerstconcert zijn in de voorverkoop (€ 8,00 per stuk, aan de kerk € 10,00) verkrijgbaar bij de koorleden, Fotorama Kampen, De Rank Kampen en Kantoorboekhandel Schutte IJsselmuiden. Burgwalkerk is open 19.15 uur, aanvang concert 20.00 uur. Meer informatie: www.crkvoices.nl