Afbeelding
Eigen foto

Haringparty doneert ruim 18.000 euro aan Make-A-Wish Nederland

Algemeen

ZWOLLE - De veiling van het eerste vaatje Zwolse haring, tijdens de Zwolse Haringparty, heeft dit jaar ruim 18.000 euro opgebracht. Dit opbrengst is dit jaar naar Make-A-Wish Nederland (regio Overijssel) gegaan.

De keuze is mede bepaald door de mogelijkheid die Make-A-Wish biedt aan individuele ondernemers om een wens uit de regio te adopteren, medewerkers en/of relaties erbij te betrekken of direct te sponsoren. Alle donaties zijn nu binnen en de opbrengst is nog hoger dan tijdens het evenement werd bekendgemaakt.

Met de opbrengst van ruim 18.000 euro draagt de Haringparty bij aan de wensvervulling van meerdere wensen in de regio. Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. “De kracht van Make-A-Wish Nederland is dat we écht maatwerk leveren; elke wens is weer anders”, aldus de organisatie. “Alles wordt uit de kast gehaald om van de wensvervulling een groot succes te maken; een ervaring, die een leven lang mee gaat om zowel het wenskind als het hele gezin een positieve boost te geven.” In 2019 worden de eerste wensen met de bijdrage van de Zwolse Haringparty vervuld.

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 23 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32