Afbeelding
Mark Monsma

Fotokunst siert Cibap gebouw tijdens open dagen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Zwolle – Groepjes bij elkaar gestoken lange latten vormen levensgrote portretten van Cibap studenten. Puur gefotografeerd, zonder poespas. De kunstwerken staan aan de voorkant van de school en zijn ook te zien tijdens de Open Dagen op 1 en 2 februari.

Tweede en derdejaars studenten Ruimtelijk Vormgever kregen de opdracht tijdens een focusles fotografie. Gedurende de opleiding leren studenten ruimtelijke objecten te ontwerpen. Ook het vormgeven en het stylen van ruimtes door middel van kleur, materiaal en compositie is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Denk aan decors, winkels, kantoren, festivals enz. 3D dus. De fotokunst voor de school is een prachtig voorbeeld van een ruimtelijk object.

Open Dagen
Op vrijdag 1 februari van 16.00 - 20.30 uur en zaterdag 2 februari van 10.00 – 14.00 uur zet het Cibap zijn deuren open voor toekomstige studenten, ouders en belangstellenden. Studenten en docenten tonen hun projecten en opdrachten in de verschillende studiefases. Van creatief vakman tot mediavormgever en van filmmaker tot ruimtelijk vormgever.

Ontdek hoe het Cibap werk maakt van creativiteit en welk keuzes je kunt maken binnen het aanbod van opleidingen. Duik onder in de wereld van virtual reality of laat je fotograferen door studenten in de fotostudio. Ga zelf aan de slag met de lasersnijder in de Ontwerpfabriek of maak een product van leer bij de opleiding creatief vakman.

Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om de open dagen te bezoeken, organiseert het Cibap ook voorlichtingsmiddagen, demo doe dagen en portfoliomiddagen. Meer informatie op: www.cibap.nl.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30