Afbeelding
Jan Amse

Passieconcert Cantate ‘Portraits in Grace’ door CRK Voices in IJsselmuiden

· leestijd 1 minuut Algemeen

Onder leiding van Jan Quintus Zwart geeft CRK Voices op dinsdag 9 april 2019 een passieconcert in De Hoeksteen te IJsselmuiden. Het concert begint om 20.00 uur. CRK Voices neemt u dit jaar in de cantate ‘Portraits in Grace’ mee naar de bovenzaal, de plaats waar Jezus samen met Zijn vrienden het laatste avondmaal hield. Ook de plaats waar de gebrokenheid van ons mensen voluit zichtbaar werd. Er ontstond ruzie: wie van ons zal de belangrijkste zijn in Uw Koninkrijk… Er was moeite met dienstbaarheid, niemand wilde elkaars voeten wassen, hoe gebruikelijk ook in die tijd. Er was verraad, hoogmoed, er werd gelogen… En Jezus? Jezus brak het brood en zegende het. Zijn zegenende handen boven de gebrokenheid. Tot op de dag van vandaag mogen wij leven onder Zijn zegenende handen. Als een Geschenk van Genade. Een geschenk vanuit Zijn onbegrijpelijke liefde, ondanks de scherven van gebrokenheid in ons leven.

De liederen uit de cantate, aangevuld met liederen uit het bestaande repertoire, worden instrumentaal begeleid door Jelte van Putten (viool), Jan Lenselink (piano) en Ronald IJmker (orgel).

CRK Voices is een koor met ongeveer honderd enthousiaste zangers en zangeressen uit een zeer ruim gebied rondom Kampen. Het koor heeft dit jaar een mooi aantal concerten/zangavonden op de agenda staan, die u vindt in de concertagenda op de website van CRK Voices.

Het koor vindt het altijd fijn nieuwe leden te verwelkomen. Wie graag zingt, is van harte welkom op onze repetities in de Hoeksteen te IJsselmuiden, elke dinsdag van 19.45 - 22.00 uur.

Kaarten á € 7,50 per stuk zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de koorleden en Fotorama Kampen, De Rank Kampen, Kantoorboekhandel Schutte IJsselmuiden en Foto Tuinman Hasselt. Aan de kerk kosten de kaarten € 10,00. De kerk is open om 19.15 uur, aanvang concert 20.00 uur. Voor meer informatie: www.crkvoices.nl.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59