Afbeelding
Sander Wessel

Sportief de zomervakantie afsluiten tijdens Night Skate Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - Op vrijdag 23 augustus staat weer een Night Skate Zwolle op de agenda. "De beste manier om de zomervakantie af te sluiten voordat iedereen weer aan de slag gaat", aldus de organisatie.

Om 19.30 uur vertrekt een groot rijdend peloton vanaf Park de Wezenlanden. Onder begeleiding van verkeersregelaars en met muziek skate de groep naar Zwolle-Zuid en gaat ook langs de Zwolse dijk. Onderweg is er een rustpauze.

Op vrijdag 23 augustus wordt de vierde editie dit jaar gehouden, de laatste is op vrijdag 20 september. "Heb je ook zin om mee te rijden maar kan je je skates niet meer vinden of zitten ze niet meer zo lekker? Geen probleem. Onze sponsor Lindenholz stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen. Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is een helm verplicht."

De organisatie zoekt nog vrijwilligers om mee te helpen de Night Skate mogelijk te maken. "Vind je organiseren leuk? Weet jij hoe je dingen beter kan maken? We zoeken jou! We zoeken ook een aantal ervaren skeeleraars die mee kunnen doen als verkeersregelaar. Dus kan je goed remmen en ook af een toe een sprintje trekken? Dan hebben we jouw hulp nodig om Night Skate Zwolle veiliger te maken en er een spetterend event van maken. Neem contact met ons op via nsz@schaatsverenigingzwolle.nl."

Meer info op www.nightskatezwolle.nl.