Afbeelding
Eigen foto

Groot Mannenkoor zoekt projectzangers voor kerstconcert

Algemeen

ASSENDORP - Groot Mannenkoor Zwolle geeft projectzangers de kans om mee te zingen tijdens het kerstconcert op maandagavond 23 december in de Dominicanenkerk. Dan verzorgt het koor een groots concert met medewerking van het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia.

“Een unieke kans om aan de hand van een veelzijdig repertoire, samen met de wereldberoemde bariton Marco Bakker, alvast Kerst te beleven”, aldus Groot Mannenkoor Zwolle. “Als projectzanger kun je jouw zangkunsten, passie en enthousiasme helemaal kwijt. Samen met het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor Sint Caecilia brengen ruim 150 mannen hun zangkunsten ten gehore. Grijp dus nu je kans en ga de uitdaging aan.”

Deelnemers krijgen de gelegenheid om gedurende circa tien maandagavonden mee te repeteren om met het koorrepertoire vertrouwd te raken. Instromen kan nog op maandagavond 21 oktober. Het koor repeteert van 19.45 tot 22.15 uur in wijkcentrum de Weijenbelt in Berkum. Deelname is gratis. Aanmelden mag, binnenlopen is ook prima.

Neem voor aanmelden of meer informatie telefonisch contact op met Martin van Eijk: 06-456 96 422 of per e-mail martin@vaneijk.biz of info@grootmannenkoorzwolle.nl. Bel voor inhoudelijke informatie dirigent Hennie Ramaekers: 06-515 06 067. Zie ook www.hennieramaekers.nl. Meer informatie over het Groot Mannenkoor Zwolle is te vinden op de website www.grootmannenkoorzwolle.nl. Het koor is ook te vinden op Facebook https://www.facebook.com/grootmannenkoorzwolle.nl.