Afbeelding

Leger des Heils zoekt collectanten

Algemeen

Leger des Heils zoekt collectanten

Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Zwolle voor de jaarlijkse collecteweek van 25 tot en met 30 november. Alleen met de hulp van vrijwilligers is het voor de organisatie mogelijk op buurtniveau activiteiten te blijven organiseren.

Steeds meer mensen zijn op zichzelf teruggeworpen en niet iedereen redt het alleen. Voor deze mensen wil het Leger des Heils een vangnet bieden. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van maaltijdprojecten, schuldhulpverlening, spelletjesmiddagen, kledingwinkels en de soepbus.

Voor deze buurtgerichte activiteiten ontvangt het Leger des Heils geen subsidie. Deze activiteiten worden dus volledig betaald vanuit donaties.

In Zwolle gaat de opbrengst naar het buurthuisproject Bij Bosshardt in de wijk Dieze. Het buurthuis wil een huiskamergevoel binnen de wijk geven, waar iedereen welkom is. Elke dag met uitzondering van de zaterdag worden er activiteiten georganiseerd om mensen uit de samenleving bij elkaar te brengen en eenzaamheid tegen te gaan. Zondags om de week wordt om half één een lunch geserveerd.

Het Leger des Heils organiseert daarom een landelijke collecteweek, dit jaar van 25 tot en met 30 november. De hulp van vrijwilligers is daarbij keihard nodig. Want samenleven doe je dus niet alleen.

Aanmelden voor Zwolle en omgeving: ldhpetravangaalen@gmail.com. Woon je in een andere plaats en wil je daar collecteren meld je dan aan via: www.legerdesheils.nl/collecte.

Afbeelding
Afscheid voorman Natuur en Milieu Overijssel: “Organisatie heeft positieve klank gekregen" Algemeen 31 mei, 16:43
Afbeelding
Vier dominicaanse broeders verhuizen uit klooster Algemeen 31 mei, 16:41
Afbeelding
Hoe deden de Zwolse amateurvoetbalclubs het dit seizoen? Sport 31 mei, 16:34