Afbeelding

Natuurvrienden krijgen presentatie over Suriname

Algemeen

HOLTENBROEK - Aquarium Vereniging Natuurvrienden-Zwolle houdt op maandag 9 december weer haar maandelijkse ledenbijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst houden Hans Meulblok en Theo van Meegen een presentatie met de titel 'De diamanten van het oerwoud van Suriname'. Zij nemen bezoekers in deze presentatie mee naar diverse natuurparken in Suriname zoals, Apoera, Blanche Marie Vallen, Raleighvallen, Brownsberg, Awaradam en nog veel meer gebieden die ze in de loop der jaren hebben bezocht. Ook laten ze zien welke vissen, planten, pijlgifkikkers, hagedissen, vogels en apen ze zijn tegengekomen en welke dieren mensen zelf kunnen houden. Met spectaculaire films, foto’s, muziek en geluiden krijgen bezoekers een indruk hoe dieren daar leven zodat ze hun hobby goed kunnen uitvoeren.

Naast leden zijn ook belangstellenden van harte welkom in zaal Hilde van Woonzorgcentrum De Havezate aan de Gombertstraat 350. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de presentatie begint om 19.45 uur. De toegang is zoals altijd gratis.

Zie voor meer inforamtie over deze avond https://natuurvrienden-zwolle.nl/index.php/calender/135-ma-9-dec-de-diamanten-van-het-oerwoud-van-suriname