Afbeelding

Er zijn nog plekken op de Zwolse Carnavalsbeurs

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - De jaarlijkse Zwolse Carnavalsbeurs wordt op zaterdag 18 januari gehouden in wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2.

Op de beurs van, voor en door carnavalsvierders zijn nog plaatsen beschikbaar. Zowel carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers als hobbyisten kunnen deelnemen. Het is een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld de kast met oude carnavalskleren en -spullen eens flink op te ruimen.

Tafels

Beursdeelnemers kunnen één of meer tafels/grondplekken huren: één tafel/grondplek kost 20 euro per stuk (7 munten), twee tafels/grondplekken kosten 30 euro (10 munten) en voor drie tafels/grondplekken betalen deelnemers 40 euro (14 munten). Ze kunnen kiezen voor één tafel van 120 x 80 centimeter met daarnaast ruimte voor een kledingrek of voor een grondplek van twee meter breed.

Opbrengst

De opbrengst van de verkochte spullen zijn allemaal voor de eigen kas. Als het even kan, moeten de artikelen natuurlijk wel iets met carnaval te maken hebben. Informatie over de beurs is te vinden via www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kan men mailen naar carnavalsbeurszwolle@gmail.com. Aanmelden als standhouder kan ook via dit e-mailadres.