Afbeelding

Ontspannen naar school in het nieuwe jaar en weer rust in je gezin? Maak een plan!

Algemeen

Misschien heeft de inzet van jouw kind in de eerste periode van dit schooljaar niet tot de mooie resultaten geleid die je had verwacht. Of toont je kind eigenlijk niet zoveel inzet thuis en weet je niet hoe je hem of haar kunt motiveren. Stress en ruzie in het gezin kunnen het gevolg zijn. Vaak ligt er een onderliggend probleem bij je kind aan ten grondslag. Meestal is het geen kwestie van onwil maar van onkunde of onmacht en heeft het lang niet altijd met het schoolniveau te maken. Geen overzicht, niet kunnen structureren en niet weten hoe je vakken als aardrijkskunde of geschiedenis nu eigenlijk efficiënt leert, zijn zaken die vaker de oorzaak zijn.

Begin het nieuwe jaar goed en breng de rust en ontspanning weer terug in huis voor jouw kind én gezin door de kans op conflicten in huis rondom ‘schoolgedoe’ te verminderen. Ik onderzoek graag samen wat de redenen kunnen zijn voor de schoolproblemen van jouw kind. Geheel vrijblijvend ga ik met jullie in gesprek om te bekijken wat de oorzaken zouden kunnen zijn. Vervolgens is (tijdelijke) begeleiding in kleine groepen of 1 op 1 bij jullie thuis mogelijk. Daartoe maak ik dan in overleg met jullie een persoonlijk plan. Neem gerust een kijkje op www.ontspannenleren.com voor de mogelijkheden of neem contact op via mireille@ontspannenleren.com.

Afbeelding
Dahliastekkenverkoop op 25 mei bij Rondom de Peperbus; maar liefst 65 soorten Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Brand in frituurpan zorgt voor flink wat schade in keuken bij restaurant Silk Sushi & Asian Dining Algemeen 5 uur geleden
Relámpago Trio
Student zet eigen festival op Nieuws Ingezonden 5 uur geleden