Afbeelding

IntermeZZo organiseert workshop voor vrouwen met kanker

Algemeen

ZWOLLE – Nazorgcentrum IntermeZZo heeft voor maandag 13 januari 2020 van 10.00 tot 12.00 uur de workshop Look Good, Feel Better georganiseerd.

Deze workshop is speciaal bedoeld voor vrouwen tijdens of na de behandeling met chemotherapie of radiotherapie. Vrouwen uit Zwolle, Meppel en nadrukkelijk óók uit de regio, kunnen zich aanmelden.

Het uiterlijk van mensen met kanker verandert soms door verlies van haren, wenkbrauwen en huidklachten. Dat kan, evenals de diagnose van de ziekte kanker, een ingrijpende ervaring zijn. Een goed verzorgd uiterlijk geeft vaak meteen een beter gevoel. De workshop Look Good, Feel Better wordt geleid door een ervaren schoonheidsspecialiste. De deelnemers krijgen advies over de verzorging van de huid en tips over het goed aanbrengen van make-up.

De vrouwen gaan zelf aan de slag met huidverzorgingsproducten die speciaal voor de workshop zijn geselecteerd. De workshop wordt ervaren als effectief, plezierig en gezellig; even niet bezig met de ziekte, gewoon vrouw-zijn, is vaak de reactie. Na afloop krijgen de deelnemers producten en een instructieboekje mee naar huis om zelf aan de slag te kunnen.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is nodig via e-mail info@intermezzo-zwolle.nl of telefonisch: (038) 424 60 88. De workshops is bij IntermeZZo aan de Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle. Parkeren voor de deur is gratis.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30