Afbeelding
Bron: Snapchat.

Politie Zwolle zoekt getuigen mishandeling aan Lassuslaan

Algemeen

ZWOLLE – De recherche onderzoekt een ernstige mishandeling op oudejaarsdag aan de Lassuslaan in Holtenbroek en zoekt daarbij getuigen.

Een 58-jarige man is daar die dag zwaar mishandeld in zijn woning. Het slachtoffer wil geen aangifte doen, maar de politie meldt in sommige gevallen dan toch een onderzoek te starten zoals in dit geval omdat de man ernstig gewond was. Bij het onderzoek in de woning van het slachtoffer zijn sporen gevonden die verband houden met de mishandeling, maar de recherche zit nog met veel vragen.

Camera

Ze wil graag weten wie er dinsdag tussen 11.45 en 12.15 uur iets aan de Lassuslaan heeft gezien dat te maken kan hebben met deze mishandeling. Wie in de omgeving woont en een camera aan de woning heeft, kan bruikbare informatie opleveren. Ook mensen die misschien meer weten over de achtergrond of aanleiding van deze mishandeling, worden verzocht contact op te nemen.

De politie vraagt reacties via haar Facebookpagina of telefonisch: 0900-8844. Wie liever anoniem blijft, belt met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.