Afbeelding

Inschrijving zevende editie Vesta Chemicals AsRENdorp is gestart

Algemeen

ASSENDORP - De zevende editie van AsRENdorp wordt op zondag 28 juni gehouden, met ook dit jaar Vesta Chemicals als de hoofdsponsor.

De deelnemers beginnen de dag met een muzikale warming-up. Vervolgens start de TenBrinkekinderREN. De kinderen kunnen 350, 700, 1050 of 1400 meter rennen, rondjes van 350 meter. De volwassenen sluiten de dag af. Zij rennen de Hypotheekgilde 5 kilometer en de FysioMobilae 10 kilometer over rondjes van 2,5 kilometer. G-lopers zijn ook van harte welkom. Zij kunnen meedoen met de 1.400 meter of de 5 kilometer. Inschrijven kan via de website www.asrendorp.nl.

Clinics

Ook dit jaar bieden Landstede-studenten weer KinderREN clinics aan. Die zijn dit jaar op de donderdagen in juni. Daarnaast worden er ook weer clinics voor volwassenen aangeboden. Voor deze clinics heeft de organisatie weer de hulp van Lois Hofsink van BeweegSaam. Meer informatie over deze clinics staat binnenkort op de website en de social-media kanalen van de AsRENdorp. Houd de website www.asrendorp.nl in de gaten en volg het nieuws ook op social media: www.facebook.com/asrendorp, www.instagram.com/asrendorp en www.twitter.com/asrendorp.

Visualisatie van Solar Transferium Assendorp.
Prowind en Envitron werken samen aan lokale opwek, opslag en verbruik van zonne-energie Algemeen 3 mei, 08:29
Afbeelding
Industrielicht wint aanbesteding voor verlichting van iconische gebouwen in Zwolle Algemeen 2 mei, 17:11
Afbeelding
Horeca in binnenstad viert Bevrijdingsdag met groots muzikaal festijn Algemeen 2 mei, 15:42