Afbeelding
Foto: Eigen foto

Zwols familiebedrijf Bus verrast de Voedselbank Zwolle

Algemeen

ZWOLLE - De Voedselbank Zwolle werd op dinsdag 17 november aangenaam verrast door de broers Henry en Schelto Bus van het bedrijf Bus Industrial Tools.

Voorzitter Fenny Ensing en bestuurslid Wout Oldhoff mochten namens de Voedselbank een gift van 7.500 euro in ontvangst nemen. In een tijd als deze waarbij veel zaken anders lopen dan dat we gewend zijn, is het oog hebben voor elkaar misschien wel één van de belangrijkste dingen die er is. Als Zwols familiebedrijf koos Bus ervoor om de Voedselbank in de eigen stad een financieel steuntje in de rug te geven. Voorafgaand aan de officiële overhandiging werd er een rondleiding gegeven en werd verteld over het werk dat vrijwilligers van de Voedselbank Zwolle elke week opnieuw doen.

Dankbaar

Henry en Schelto Bus overhandigen de cheque aan Fenny Ensing en Wout Oldhoff van de Voedselbank Zwolle. De Voedselbank is elke keer weer dankbaar als Zwolse bedrijven en inwoners de Voedselbank ondersteunen. Voor een organisatie die volledig draait op vrijwilligers voelt dat altijd als een enorme blijk van waardering voor het werk dat zij op deze manier kunnen blijven doen.

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 20 uur geleden