Afbeelding
Foto: Eigen foto

Inzameling voor nieuw tuingereedschap Wipstrikkwartier loopt goed

Algemeen

ZWOLLE – Bewoners van de Wipstrik hebben een inzamelingsactie op touw gezet na de diefstal van tuingereedschap op 17 januari bij Wijk- en Speeltuinvereniging Wipstrikkwartier.

Op het moment van dit schrijven is al bijna 3.200 euro gedoneerd. In de zeecontainer stond tuingereedschap voor het onderhoud aan de speeltuin bij Wijkcentrum Bestevaer. Uit de container zijn een zitmaaier (een oranje trekkertje), een drukmaaier, benzine-heggenschaar, bosmaaiers en bladblazers gestolen. “Dat betekent enkele duizenden euro's schade voor de vereniging, misschien een paar honderd euro ‘winst’ voor de daders. Want ook al wordt het een verzekeringskwestie, van die uitkering kunnen we nooit alle spullen opnieuw aanschaffen”, aldus het bestuur.

Wie de vereniging ook nog wil helpen, kan een donatie doen via de volgende link: https://www.gofundme.com/f/nieuw-tuingereedschap-wipstrikkwartier?sharetype=teams&member=8132232&utm_medium=copy_link&utm_source=customer&utm_campaign=p_na+share-sheet&rcid=7bd6bf2c415a4ecd9592fca634581c02

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30