Afbeelding
Foto: Eigen foto

Nazorgcentrum IntermeZZo brengt online programma op wereldkankerdag

Algemeen

ZWOLLE – Nazorgcentrum IntermeZZo biedt op wereldkankerdag, donderdag 4 februari, een online en digitaal programma met een top 10 met fijne activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Zonder coronamaatregelen zou IntermeZZo een dag houden met ontspannende en informatieve activiteiten voor mensen met kanker en hun naasten. Dat is vanwege de lockdown niet mogelijk.

Activiteiten

Het programma omvat op 4 februari twee live online activiteiten: om 15.00 uur begint een online ontspannende handmassage en om 20.45 uur kan men inloggen voor een avondklok-ademsessie om lekker te kunnen slapen. De overige acht tops en tips zijn te downloaden en kan men dus op elk gewenst moment inzetten. Deze geven speelse suggesties over wandelen-anders, onderwerpen om te kletsen met je gezinsleden, eens iets geks doen.

Kinderen

Het team van KindermeZZo reikt verschillende thuisactiviteiten voor kinderen aan. Kanker en corona in combinatie maken het leven pittig, realiseert het nazorgcentrum zich. IntermeZZo wil op wereldkankerdag met de ‘Top 10 met fijne activiteiten’, helpen het voor een moment iets lichter maken.

Deelnemen

Wie wil deelnemen kan op 4 februari vanaf 08.00 uur de Top 10 vinden op de website www.intermezzo-zwolle.nl, inclusief de inloggegevens voor de online activiteiten. Deelname is gratis. Wie behoefte heeft aan een gesprek of informatie wil, kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bellen: (06) 537 67 145.