Afbeelding
Pedro Sluiter

Gemeente verricht spoedreparaties aan de weg door vorstschade

Algemeen

ZWOLLE - Door de strenge vorst en de grote hoeveelheid sneeuw van vorige week, is er op diverse plekken schade aan de weg ontstaan. Vanaf maandag 22 februari wordt daarom op diverse plaatsen aan de weg gewerkt.

Het wegdek in de Heinosetunnel aan de Ceintuurbaan en de Westenholterallee tussen Weidesteenlaan en Hertsenbergweg/Turnhoutsweg worden als eerste aangepakt. Van maandag 22 februari 07.00 uur tot en met dinsdag 23 februari 16.00 uur wordt het wegdek in de Heinosetunnel gerepareerd. Dit heeft tot gevolg dat een deel van de Ceintuurbaan in beide rijrichtingen volledig is afgesloten. Het gedeelte dat is afgesloten is het deel tussen kruising Oldeneelallee-Zalneweg en kruising Kuyerhuislaan-Wipstrikkerallee. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de IJsselallee.

Westenholterallee

Op de Westenholterallee is op dit moment een rijstrook afgesloten. Het gaat om het gedeelte tussen Weidesteenlaan en Hertsenbergweg/Turnhoutsweg (rijrichting A28 / verkeersplein). Op dinsdag 23 februari is het deel van de weg richting A28 volledig afgesloten om reparaties uit te voeren. Verkeer wordt dan omgeleid via Hasselterweg – Blaloweg. De tegenovergestelde rijrichting blijft open.

Publicaties over wegwerkzaamheden zijn te vinden op: www.zwolle.nl/bereikbaarheid