Afbeelding
Foto: Jeroen Keep

Nazorgcentrum IntermeZZo gaat weer open op afspraak

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Nazorgcentrum IntermeZZo kan mensen met kanker iets meer face-to-face ondersteuning bieden. Nu de contactberoepen weer aan de slag mogen, heeft IntermeZZo de vertaalslag gemaakt voor het activiteitenaanbod voor de gasten. Als gevolg van de versoepelde coronamaatregelen is er op afspraak in het centrum weer meer mogelijk met ingang van 3 maart.

Zo worden de ontspannende behandelingen door masseurs en schoonheidsspecialisten hervat. Een lichaamsmassage of een voetreflexmassage kan de nodige ontspanning geven als kanker speelt. Zeker nu in coronatijden gevoelens van stress, angst en eenzaamheid flink kunnen oplopen. Immers, corona en kanker wijken niet voor elkaar. Mensen met kanker en hun naasten die een behandeling wensen, kunnen bellen voor een afspraak.

Gesprek

Ook een gesprek met een gastvrouw of gastheer is mogelijk, één op één bij een kop koffie of thee of wandelend in de buitenlucht. IntermeZZo biedt een luisterend oor, één op één aandacht en een fijn gesprek. Langskomen voor een gesprek kan na telefonische vooraankondiging. Wie wil komen, moet van tevoren even bellen. Zo houdt IntermeZZo zicht op het aantal mensen op locatie. Ook (beeld)bellen blijft een optie.

Activiteiten

IntermeZZo biedt een nieuwe online optie: een persoonlijke workshop make-up. Deze is bedoeld voor vrouwen met/na kanker. De ziekte of de behandeling kan sporen nalaten, ook in het gezicht. Online één op één met de visagiste leert de deelnemer zichzelf mooi op te maken. Ook hier geldt: IntermeZZo bellen voor een afspraak. De bestaande online mogelijkheden zoals yoga, schrijfworkshops, voorlichtingen en gespreksgroep nabestaanden, blijven ook.

Veiligheid

Op locatie is veiligheid gewaarborgd. Er is veel ruimte en er zullen weinig mensen aanwezig zijn. Wie een afspraak maakt, mag géén corona gerelateerde klachten hebben. Er is strikte uitvraag bij de deur, eenrichtingsverkeer, mondkapjesplicht, afstand en hygiënemaatregelen. Zo blijft de locatie coronavrij en coronaproof en toch gastvrij.

Nazorgcentrum IntermeZZo is vanaf 3 maart open op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Bel voor een afspraak: (038) 424 60 88 of (06) 537 67 145.