Afbeelding
Eigen foto

Er rijden twee weekenden in juni geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen

Algemeen

ZWOLLE - Door werkzaamheden aan het spoor rijden er in de weekenden van 12 en 13 juni en 26 en 27 juni geen treinen tussen Zwolle en Dalfsen. Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Voor het vervoer met een vervangende bus hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Ze moeten hiermee zijn ingecheckt bij het station waar vandaan ze vertrekken en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet worden gegarandeerd. De dienstregeling van het vervangende busvervoer staat op de website van Arriva. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Net als voor alle openbare ruimtes in Nederland geldt in het ov, óók in het treinvervangend vervoer, de verplichting tot het dragen van een mondkapje. Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 14 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden