Afbeelding
PR

Tomaten Festival op zaterdag 28 augustus

Algemeen

Zaterdag 28 augustus organiseert VELT afdeling Zwolle zijn eerste Tomaten Proeffestival bij De Kas van Kaat aan de Kuyerhuislaan 8d in Zwolle.

Tomaten zijn er in vele kleuren, vormen en smaken. Bijzondere tomaten zijn meestal niet in de winkel te koop maar worden door hobbytuinders geteeld. Vaak met verrassende geur-, kleur- en smaakeigenschappen, vergelijkbaar met wat je op de boerenmarkten in mediterrane landen ziet. Op dit festival laten hobbytuinders je proeven van eigen teelt en bieden ze de mogelijkheid om zaden te delen. Door de keukenbrigade van De Kas van Kaat zijn lekkere gerechtjes gemaakt van verschillende soorten tomaten. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door  HomeMaids in akoestische setting.  Zingen en muziek maken is het liefste wat zij doen.

Tijd: Proeverij van 10.00 tot 13.00 uur, de horeca is geopend tot 17.00 uur. Locatie: De Kas van Kaat, Kuyerhuislaan 8d, Zwolle. Organisatie: Velt afdeling Zwolle e.o. (www.velt.nu). Toegang: Gratis. Voor meer informatie: haikovandervelde@telfort.nl, 06 12525497.