Afbeelding
Foto: Hayder Al Shaboot

Feestelijke opening padelbanen TVZ 750

Algemeen

Zwolle - De padelbanen bij Tennisvereniging Zwolle 750 (TVZ750) zijn met een tennis- en padeltoernooi georganiseerd, met een gratis lunch en barbecue. De banen worden sinds april al veel gebruikt, door de coronamaatregelen vond de opening nu pas plaats. TVZ 750 is de eerste en enige tennisvereniging in Zwolle waar zowel tennis als padel gespeeld kan worden.

Lambert Seine, de voorzitter van de vereniging, opende halverwege de ochtend het toernooi met feestelijk moment en toespraak: ”Padel is de laatste jaren enorm in opkomst. De unieke racketsport is laagdrempelig, spectaculair, dynamisch en spreekt om die redenen veel doelgroepen aan, maar zeker ook de jongere doelgroep.” 

Anders dan bij tennis, speelt padel zich af binnen een glazen kooi, waarbij de glazen wanden gebruikt mogen worden in het spel. Sinds april 2021 heeft TVZ 750 er twee gloednieuwe padelbanen bij. “Inmiddels heeft de vereniging veel nieuwe leden erbij gekregen, goed om te zien dat zowel jong en oud genieten van het tennis en padel bij onze verening. Een mooi resultaat.”, aldus Lambert Seine. De banen werden door het oudste lid van de vereniging (Ies van Keulen) officieel geopend, daarna konden de aanwezigen genieten van een padel demonstratie.

TVZ 750 is een actieve tennis- en padelvereniging in Zwolle waar gezelligheid en sportiviteit samengaan. Het gaat om de passie voor sport en om de mensen die deze passie delen. Het park heeft 8 verlichte (kunstgras)banen en 2 verlichte padelbanen die het hele jaar door open zijn. Gedurende het seizoen zijn er diverse (interne) activiteiten zoals tossen, winter-en zomertennis en verschillende toernooien.

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 23 uur geleden
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 28 mei, 10:48
Afbeelding
Lokale initiatieven gezocht voor donaties ter waarde van 50.000 euro Algemeen 28 mei, 08:27