Links Marijke ten Cate - Rechts Irene Goede
Links Marijke ten Cate - Rechts Irene Goede Foto: Steven van Rij

Twee Zwolse illustratoren geven weer TOPklas illustratie

Algemeen

Zwolle - Twee Zwolse illustratoren Irene Goede en Marijke ten Cate hebben afgelopen jaren samen al meer dan 300 (kinder)boeken geillustreerd! Deze zomer zie je ze misschien wel zitten in en rond Zwolle met een schetsboek in de hand. Want beide tekenen ze ook graag buiten. 

Al bijna 15 jaar werken ze op Atelier Koewegje aan de rand van de binnenstad. Dat is ook de plek waar TOPcursus illustratie is ontstaan. De illustratoren delen door middel van cursussen en persoonlijke coaching hun jarenlange kennis en ervaring. 

Op zaterdag 9 oktober starten de twee illustratoren weer met een cursus TOPklas illustratie. Dat is een online cursus die je volgt met een kleine groep. Op 5 zaterdagen verdeeld over een periode van 5 maanden werk je aan je eigen illustratie project. Irene en Marijke begeleiden je deze periode. Ze geven tijdens de cursus lessen, demonstraties en coaching. De cursus is geschikt voor creatieve mensen die ervaring hebben met schilderen, tekenen of ontwerpen.

Ook professionals uit de creatieve sector die hun illustratieskills willen verbeteren kunnen bij ons terecht. Verschil in niveau maakt niet uit, want door het werken met kleine groepen is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Voor vragen zijn we altijd bereikbaar en opgeven kan via de site. https://topcursusillustratie.nl/