Reinder van Raalte en Margriet Bruggemans treden donderdag 30 september op in de livestream van Open Ton.
Reinder van Raalte en Margriet Bruggemans treden donderdag 30 september op in de livestream van Open Ton. Foto: archief Frans Paalman

Open Ton weer online met Trio Reinder van Raalte, Nina Scherpen en Herma Stappenbeld

Algemeen

Donderdag 30 september is er weer een livestream Open Ton vanuit de studio van Art of Music van MennoBeijer in Zalk. 

Zwolle - Menno: “We hebben een optreden van het Trio Reinder van Raalte. Naast Reinder op toetsen is er zangeres Margriet Bruggemans en slagwerker Jos Laverman. Zij spelen Nederlands en Engelstalige nummers, van ballads tot pop en disco, maar wel met hun eigen saus er overheen. Verder is Nina Scherpen er. Zij is singer-songwriter van Nederlandstalige nummers. Zij begeleidt zich zelf op gitaar. Haar optredens zijn ook wat cabaretesk.” 

John Kuyer: “Ook nu gaan we weer een Zwolse artiest in het zonnetje zetten. Iemand die al in veel Zwolseproducties heeft meegedaan, maar toch wat op de achtergrond bleef. Dat is zangers Herma Stappenbeld. Bij ons heeft zij meegedaan in drie ZAC-Musivues.” 

Verder zijn er natuurlijk de vaste onderdelen ‘faute voto’ en de kookrubriek ‘Uit de Ton’ van Menno van Zon van lunchroom-Restaurant Blocks.

Gaat er ook weer een Open Ton komen op de traditionele manier, bij Blocks? John: “Ja , we denken dat het weer moet kunnen. We hebben daarvoor 11 november gepland.”

Open Ton is op 30 september vanaf 20.30 uur te zien via www.facebook.com/opentonzwolle