Afbeelding

Oldstars Tafeltennis bij Tafeltennis Zwolle

Algemeen

Zwolle - Tafeltennis Zwolle gaat samen met het Nationaal Ouderenfonds en SportService Zwolle beginnen met Oldstars tafeltennis.

Woensdag 29 september om 13.00 uur is de startbijeenkomst van Oldstars Tafeltennis bij Tafeltennis Zwolle aan de Albert Cuypstraat 1a in Zwolle.

Deze startbijeenkomst wordt opgeluisterd met de aanwezigheid, een presentatie en een demonstratie van oud wereldkampioene Bettine Vriesekoop.

Daarna is er elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur en elke donderdag van 13.00 tot 15.00 uur Oldstars tafeltennis.

In principe kan iedereen meedoen aan Oldstars tafeltennis, maar het richt zich op de leeftijdsgroep 55-plus. 1. De training bestaat uit een warming-up en verschillende beweegvormen. Tafeltennis is een onderdeel van de training. Zo werk je via tafeltennis aan een betere balans en conditie. Naast bewegen staat bij OldStars tafeltennis ook het ontmoeten en sociaal contact centraal. De trainingen zijn met professionele begeleiding van een trainer die werkt met het Athletic Skills Model (ASM). Dit verbetert de vaardigheid van bewegen op een veelzijdige en laagdrempelige wijze. Het ASM bevat vaardigheden afkomstig uit allerlei verschillende sporten, spelvormen en activiteiten. 

Informatie en aanmelden via Jaap Ruiter, 06 - 28 73 03 78 of oldstars@tafeltenniszwolle.nl.