Kim Otten met haar werk.
Kim Otten met haar werk.

Kim Otten toont kunst buiten de kaders tijdens Atelierweekend

Algemeen

Zwolle - Kunstenaar Kim Otten (28) doet in het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 juni mee aan het Atelierweekend.

Haar werk nodigt uit om het van dichtbij te bekijken en aan te raken. Wat de schilderijen bijzonder maakt is dat het letterlijk out of the box wordt vervaardigd. ‘The canvas is not the limit’, is haar motto. Ze breidt het doek uit door materialen uit te laten steken. Het maken van kunst is voor haar dan ook een avontuur in een onbekende wereld waarbij alles mogelijk is. “Als kunstenaar blijf ik ontdekken en experimenteren”, zegt ze. “Ik wil graag nieuwe materialen en technieken uitproberen. Op deze manier blijf ik mijn creativiteit stimuleren.” 


Ontdek, doorbreek, creëer. Vanuit deze kernwoorden wil Otten anderen inspireren om hun creativiteit te (her)ontdekken. “Door te experimenteren met de spullen die je voorhanden hebt, blijf je nieuwe mogelijkheden ontdekken. Hierdoor word je bewust van je eigen denkkaders en doorbreek je die, zodat je bij je eigen creativiteit komt. Dit zorgt ervoor dat nieuwe oplossingen kunnen worden gecreëerd.” Dit is duidelijk terug te zien in Ottens werk, omdat ze letterlijk buiten de kaders werkt.


Tijdens het Landelijk Atelierweekend is het werk van Kim Otten te bekijken, er staat een hapje en een drankje klaar. Tijdens dit weekend geldt een korting van 10 procent korting bij aankoop. De openingstijden zijn op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Het atelier is te vinden aan de Morra 25 (Aa-landen) in Zwolle. 

Zie ook www.kim-otten.nl