Afbeelding

Grootkoor begint repetities voor concert met Henk Poort

Algemeen

Zwolle - Grootkoor Zwolle begint in september met repeteren. Er wordt toegewerkt naar een kerstconcert op donderdag 9 december in de Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat. Aan dat concert doen ook zanger Henk Poort en pianist Martin Zonnenberg mee.

Er zal de komende maanden vijf keer worden gerepeteerd onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen.

Het Grootkoor Zwolle is voor dames en heren van 18 jaar en ouder. De koorrepetities zijn op dinsdagavond 28 september, 19 oktober, 16 november, 7 december en een generale repetitie op 9 december. De repetities worden gehouden in de Plantagekerk aan de Ter Pelkwijkstraat 17 in Zwolle, van 19.15 tot 22.00 uur. 

Het repertoire bestaat uit christmas carols en bekende koorwerken. Tijdens de eerste koorrepetitie krijgen deelnemers de koormuziek en een studie-cd, zodat ook thuis gestudeerd kan worden. Online zingen kan ook. 

De Nederlandse opera- en musicalzanger Henk Poort verwierf bekendheid door zijn rollen in Les Misérables, The Phantom of the Opera en Anatevka. 

Meer informatie en inschrijven via www.grootkoor.nl of zing@grootkoor.nl.