Afbeelding

Nieuwe padelbanen bij TVZ 750 in Zwolle

Algemeen

Zwolle - Naast acht verlichte kunstgras tennisbanen heeft TVZ 750 vanaf uiterlijk 1 april ook twee panorama padelbanen. In Zwolle is dit straks de eerste tennisvereniging waar leden kunnen tennissen en padellen. “De padelsport wordt steeds populairder in Nederland en kan perfect afgewisseld worden met tennis dus deze padelbanen zijn een welkome aanvulling aan ons park”, zegt voorzitter Lambert Seine. 

Padel is een spectaculaire, snelle en dynamische sport en wordt gespeeld in een glazen kooi van 10 bij 20 meter. Net als bij squash mogen de wanden tijdens het spel gebruikt worden. Tactiek is hierbij vaak belangrijker dan kracht. Het spel wordt gespeeld met vier spelers (twee tegen twee). Er zullen lessen en clinics gegeven worden om (niet) leden de fijne kneepjes van padel te leren. Bij voldoende enthousiasme zal er ook meegedaan worden met de padel competitie.

Tennispark TVZ 750 ligt tussen de woonwijken Aa-landen, Holtenbroek en Stadshagen. Momenteel zijn er negen verlichte kunstgras tennisbanen. Eén baan zal binnenkort omgebouwd worden tot twee panorama padelbanen. Na het spelen is er in het clubhuis en deels overdekte terras een hapje en drankje. Ook zijn er kleedruimtes en douches.

Meer informatie via info@tvz750.nl of www.tvz750.nl

Afbeelding
Doe mee met de najaarsactie van Groene Loper Zwolle: 'Planten van Waarde' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 23 uur geleden
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 28 mei, 10:48