Oproep van Eileuvers voor Vuile Luier

Algemeen

Zwolle - Carnavalsvereniging de Eileuvers is op zoek naar de ouders van een kind dat vandaag, 11 november, wordt geboren. 

Elk jaar bezoekt carnavalsvereniging de Eileuvers op de elfde dag van de elfde maand, het eerste op die dag geboren kind waarvan de ouders in Zwolle wonen.

Hierbij wordt hem of haar de eerste ‘vuile luier’ met inhoud (een spaarpot met een inleg van 11,11 euro), een oorkonde en aanvullende cadeautjes overhandigd. Als dit niet bij de eerst aangemelde baby mogelijk is, volgt de tweede, en zo verder.

Dit jaar zal een bezoek op de 11e van de 11e niet mogelijk zijn door de coronamaatregelingen. Daarnaast vinden de Eileuvers het niet gepast om het ziekenhuis in deze tijden extra te belasten, op welke manier dan ook. Wel willen ze de traditie voortzetten. Het is volgens onze reglementen ook mogelijk om dit doen via het eerst bij de Eileuvers aangemelde kind. En dat lijkt de vereniging in deze bijzondere tijden een ideale oplossing.

Daarom doen de Eileuvers een oproep aan alle ouders, waarvan hun kind op 11 november 2020 is geboren, om zich aan te melden via secretariaat@eileuvers.nl. 

Graag ontvangen zij dan de naam van het kind, geboortetijd op 11-11-2020 en contactgegevens. De Eileuvers nemen dan contact om op een later moment alsnog de ‘vuile luier’ met inhoud officieel te overhandigen.