Afbeelding

PEC Zwolle Kerstgeschenk voor alleenstaande oudere

Algemeen

Zwolle - PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de club, wil alleenstaande, en vaak ook eenzame oudere, een verrassen met een speciaal PEC Zwolle Kerstgeschenk. De actie is mede mogelijk gemaakt door Schuttelaar Wijnen & Geschenken.

PEC Zwolle United wil graag zo veel mogelijk mensen willen verrassen, maar dat gaat niet. Daarom is er voor gekozen om het PEC Zwolle Kerstgeschenk te schenken aan de alleenstaande oudere, die nog op zichzelf woont. 

Wie iemand kent die het verdient om door PEC Zwolle United verrast te worden met dit Kerstgeschenk kan een aanmeldformulier invullen. Het kan gaan om de oudere buurvrouw verderop in de straat, waar nooit iemand op bezoek komt. Of de opa die zijn kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze te ver weg wonen. Iemand nomineren kan door online een aanmeldformulier in te vullen op: www.peczwolle.nl/kerstgeschenk

Vermeld op dit formulier waarom juist die persoon het verdient om een PEC Zwolle Kerstgeschenk te ontvangen. Dat kan iemand zijn uit Zwolle, maar ook uit de regio.

Er zijn dertig PEC Zwolle Kerstgeschenken om weg te geven. Aanmelden kan tot en met maandag 30 november. In de tweede week van december wordt beginnen met het rondbrengen van de Kerstgeschenken. De ontvangers krijgen vooraf een berichtje.

Met deze actie hopen PEC Zwolle United en Schuttelaar Wijnen & Geschenken een aantal ouderen toch letterlijk een lichtpuntje te kunnen bezorgen in deze lastige tijd.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 22 uur geleden