Afbeelding
Foto: Eigen foto

Accordeonvereniging Kunst en Vermaak huldigt jubilarissen

Algemeen

ZWOLLE - De bijna 75-jarige Zwolse accordeonvereniging Kunst en Vermaak heeft veel trouwe leden. Afgelopen week ontvingen negen mensen een oorkonde na jarenlang trouw lidmaatschap.

De twee oudste leden zijn ruim zeventig jaar lid van Kunst en Vermaak en tevens zeventig jaar lid van de NOVAM (Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica). Truus Vos (jarenlang bestuurslid) en Aalt van Keulen (oud-voorzitter) ontvingen deze oorkonde vorige week maandagavond voor zeventig jaar enthousiast accordeon spelen. Omdat de vereniging de laatste twee jaar geen uitvoeringen of concerten kon geven wegens corona ontvingen de jubilarissen de oorkondes op de jaarvergadering in het repetitielokaal aan het Zerboltpad.

Oorkonde

Ook Greet Schipper werd in het zonnetje gezet voor zestig jaar lidmaatschap van de NOVAM en tevens 25 jaar lid van Kunst en Vermaak. Mieke Posthumus ontving de oorkonde voor vijftig jaar en Sylvia Jonker voor veertig jaar lidmaatschap van de NOVAM. De huidige voorzitter Henk Borst kreeg beide oorkondes voor 25 jaar lidmaatschap. Gea van Kleef, Manja van Kempen en Winie Eikenaar kregen de oorkonde voor 25 jaar lidmaatschap van Kunst en Vermaak.

De vereniging telt 23 leden en hoopt volgend jaar eindelijk weer een uitvoering te geven. Dan bestaat Kunst en Vermaak 75 jaar en wordt er een extra mooie avond georganiseerd.