Creatieve workshops tijdens co-workers day Grote Voort

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Tien creatieve ondernemers houden zaterdag 11 december een inspirerende middag in de creatieve broedplaats van Co Zwolle aan de Grote Voort 8-10 in Zwolle.

Van 14.00 tot 17.00 uur gaan de deuren van de industriële loods open en zijn bezoekers welkom om te kijken wat ondernemers maken en verkopen en om creatieve workshops te volgen. De toegang van de middag is gratis, het is ruim opgezet en coronaproof.

Bezoekers kunnen die middag de spectaculaire reflecties van de internationaal tentoongestelde spiegeltol lichtinstallatie van Gertjan Adema bekijken. Rood Vintage verkoopt hippe vintagekleding en voor jong en oud zijn er creatieve workshops. Zo kun je insectenhotels maken bij Xplosief of een workshops etsen met gerecyclede materialen volgen bij illustrator Kimberley Fidom. Maak je liever een tas? Volg dan de workshop tassen naaien van gerecycled leer bij Leafste. De ondernemers van Youngmade geven een workshop lasersnijden en schilderen en studentondernemer van het jaar BySoil geeft een workshop om een houten decoratiewand te maken. Bij Marjanne Maakt mogen kinderen een kerst-ontbijtbord versieren met porseleinstiften en bij Glasatelier Zwolle kun je kennismaken met gekleurd glas en een vrolijk waxinelichtje maken. Wil je hierna echt even helemaal tot rust komen, volg je gewoon een klanksessie bij Open Klank.

Met de activiteiten gaan de creatieve ondernemers wat reuring, ontspanning en verlichting in de stad organiseren. De workshops zijn gratis en worden mede mogelijk gemaakt door Co Zwolle en de gemeente Zwolle. In verband met corona is het aanmelden verplicht, je kunt vrijkaarten bestellen via coworkersday.eventbrite.nl. Er zijn 250 kaarten beschikbaar. Bij de deur wordt de QR-code gecontroleerd. Parkeren is gratis en kan aan de achterzijde van het gebouw (naast de nieuwe WRZV-hallen).

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43