Afbeelding
Foto: Wouter Wolfkamp

Raw Essence Masterclass met dansicoon John Agesilas in Beatbox

Algemeen

ZWOLLE - Hedon Productiehuis en Social Dance houden zondag 17 april een nieuwe editie van de Raw Essence Masterclass. Tijdens deze masterclass nodigen ze toonaangevende mensen uit de danswereld uit. Deze keer is John Agesilas te gast. De kaartverkoop voor Raw Essence Masterclass is gestart via www.beatbox.nl.

“Ik denk dat het heel belangrijk is dat jongeren met elkaar nieuwe skills kunnen leren en zichzelf kunnen ontwikkelen”, zegt Nadieh Hoeksma van Hedon. “In deze masterclass vertelt John Agesilas je alles over zijn ervaringen in de danswereld en wat hem heeft gevormd als danser. Je leert om van alles íets te kunnen, less is more.”

“A journey from HipHop thru Jazz, to House” – aldus John zelf. Aansluitend is er een Q&A waar je alles kunt vragen wat je wil. Aan het begin van zijn carrière was John één van de oprichters van diverse jazzdance groepen, danste en choreografeerde hij voor internationale artiesten en bouwde hij met toewijding en gedrevenheid een carrière op in dans en muziek. Naast deze carrière, is John actief als dj, organisator, boeker en samenwerkingspartner van ADE (Amsterdam Dance Event) en heeft hij het Summer Dance FOREVER opgezet; op dit moment één van de grootste dansfestivals in de wereld. 

Terugkijkend op 34 jaar prestaties zou je kunnen zeggen dat hij de cirkel op een of andere manier weer rond maakt en terug brengt naar waar het allemaal begon, met de conclusie dat de hiphopcultuur zijn leven niet heeft veranderd, maar het is begonnen! John heeft een uitgesproken visie op de toekomst van de dans welke hij tijdens deze interessante masterclass graag vertelt. 

Aanvang 12:30 uur, entree 15 euro.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 24 apr, 14:13