Afbeelding
Foto: Eigen foto

Compleet verzorgd uitje naar Dinoland voor Zwolse minima-gezinnen

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE -  Woensdag 20 april wordt een dag worden, die vele kinderen uit Zwolse minima-gezinnen niet snel meer zullen vergeten. Stichting Kind in Beeld heeft namelijk de handen in één geslagen met Dinoland en Ladies Circle Zwolle om voor deze kinderen een gezellig middag uit te organiseren in Dinoland.

Om dit middagje uit compleet te maken krijgen driehonderd kinderen en hun ouders, naast gratis entree, een tussendoordrankje en springen op de trampoline, ook een lopend buffet met een patatje, snack en drankje aangeboden! 

Voor Aty van den Berg, die net een jaar als werkgroeplid bij Kind in Beeld betrokken is, is het een activiteit om naar uit te kijken. “De afgelopen corona-jaren waren er voor kinderen weinig plezierige uitjes en zeker voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Als Stichting Kind in Beeld konden we de afgelopen jaren weinig doen, omdat het gewoonweg niet mocht vanwege de corona-regels. Daarom willen we nu ook groots uitpakken door de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen bij Dinoland”, aldus Aty.

Vanaf 13.00 uur kunnen de kinderen kennis maken met meer dan honderd soorten dinosaurussen uit het Trias-, Jura- en Krijttijdperk. Verder is er volop plezier in de vele speeltuinen en bij de activiteitenzoals midgetgolf, skelteren en klimmen.

Het park is geopend tot 17.00 uur, maar vanaf dat moment heeft Stichting Kind in Beeld speciaal voor de kinderen het restaurant afgehuurd. Hier kunnen de kinderen zich te goed doen aan een lopend buffet. Tegelijkertijd zijn er leuke activiteiten, die georganiseerd worden door Ladies Circle.

Martine Kamphuis van Ladies Circle: “We werden door Stichting Kind in Beeld benaderd om samen het uitje naar Dinoland te organiseren. Uiteraard waren we gelijk heel enthousiast over dit idee. We kwamen er al snel uit dat wij de activiteiten tijdens het lopend buffet voor onze rekening gingen nemen. Zo kunnen de kinderen tijdens het eten glittertattoos laten zetten, lopen er ballonnenclowns rond en als leuke herinnering aan de middag worden er polaroidfoto’s gemaakt die ze gelijk mee krijgen naar huis”.

Wie ervoor wil zorgen dat kinderen uit Zwolse minima-gezinnen plezierige activiteiten kunnen beleven kan een bijdrage storten op rekening: NL91 RABO 0305 2862 26 t.n.v. Stichting Kind in Beeld. 

Meer informatie op www.stichtingkindinbeeld.nl