Afbeelding
Eigen foto

Bussen My Zwolle naar Oekraïne met stickers van Cibap

Algemeen

ZWOLLE - Studenten van Cibap vakschool voor vormgeving zetten zich deze week in voor de stichting My Zwolle. Deze stichting zet zich in voor Oekraïne en regelde twee oude stadsbussen die binnenkort richting Oekraïne gaan om goederen te brengen en vervolgens te helpen met het vervoeren van Oekraïners naar veilige gebieden. 

De studenten van de opleiding Signmaker, Mediamaker en Filmmaker zijn deze week betrokken bij de voorbereidingen.

Studenten van de opleiding Signmaker gingen woensdag 1 juni aan de slag met het beplakken van de bussen, zodat deze straks herkenbaar zijn in de huisstijl van de stichting My Zwolle. Een ontzettend gave praktijkklus voor de studenten en ook nog eens voor een goed doel. Naast de signmakers gingen ook filmmaker en mediamaker studenten aan de slag. Zij leggen het proces vast deze week en maken van de beelden verschillende uitingen die gebruikt kunnen worden voor onder andere de website en social media kanalen van de stichting.

“We staan in nauw contact met ‘onze’ Maya in Chernivtsy, waardoor alle hulpgoederen op de plek komen waar zij ze nodig heeft” vertelt Arjan Biel, één van de drijvende krachten achter stichting My Zwolle. “De mbo-studenten waren allemaal onder de indruk van het verhaal van Maya. De stilte in de hal toen Maya via een video sprak vanuit Oekraïne, kippenvel!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen gisteren