Mink de Vries spreekt tijdens een eerdere Zomeravond ontmoeting bij de gedenksteen.
Mink de Vries spreekt tijdens een eerdere Zomeravond ontmoeting bij de gedenksteen. Eigen foto

Zomeravondontmoetingen bij de gedenksteen van Thomas a Kempis

Algemeen

ZWOLLE - Ook deze zomer houdt de Thomas a Kempis Stichting Zomeravondontmoetingen bij de gedenksteen van Thomas a Kempis op de Agnietenberg.

Drie sprekers uit de Zwolse samenleving spreken een korte overweging uit over het thema ‘Inspirerend spreken over de Navolging’. De avonden hebben plaats op zaterdag 25 juni, 2 juli en 9 juli. Elke bijeenkomst begint om 20.00 uur en eindigt om 20.30 uur. Na afloop is er ruimte voor ontmoeting, napraten, koffie en thee. De Zomeravondontmoetingen vinden plaats bij de gedenksteen van Thomas a Kempis op de Agnietenberg.

Wethouder Monique Schuttenbelt spreekt tijdens de eerste Zomeravond. Muzikaal wordt deze avond begeleid door Jeroen van Dijk en Rik Hasselman op cello. 

De tweede avond op 2 juli komt ds. Helene Evers aan het woord, zij is predikant van de Sionskerk in de Aa-landen. Muzikale begeleiding Jeroen van Dijk op cello, en Maaike Gerritsen op viool. 

Op de derde avond, 9 juli, komt Andre van Boven, diaken van de Parochie Thomas a Kempis. De muziek wordt die avond verzorgd door Thomas Koor Dubbel Kwartet Domini Cantus onder leiding van René van Breukelen.