Vanuit de business lounge van Arslan & Partners en Bakertilly veel waardering voor een muzikaal onthaal met tenor Eric Milton
Vanuit de business lounge van Arslan & Partners en Bakertilly veel waardering voor een muzikaal onthaal met tenor Eric Milton Foto: Aangeleverd

Park Oakhou en ‘weer de kast in’

Algemeen

Zwolle heeft een indrukwekkend festivalweekend afgesloten met als belangrijke speler: de weergoden want die waren de evenementen gunstig gezind.

De aftrap werd vrijdagmiddag verricht in Park Eekhout, waar het Land van OAK zich voor de eerste keer op deze fraaie locatie mocht presenteren. Zondagavond kijkt organisator Pieter Blaauwhof met tevreden gevoelens terug op drie dagen wijnen, bieren, Lutteke ijsjes en meer foodtrucks, opvallend entertainment en wat dies meer. Blaauwhof dus senang? 

“Het was een hele organisatie, maar alles is goed verlopen. Over de publieke belangstelling mag ik, zeker voor een eerste keer op deze locatie, niet klagen. Uiteraard gaan we het hele festival evalueren, zowel met de gemeente als de naaste buren. Op dit moment overheerst bij mij een positieve vibe.” 

Volgend jaar weer in Park Eekhout? Blaauwhof: “sorry, je bedoelt park OAKhout! Zonder gekheid, het is een prachtige locatie om met behoud van intimiteit toch een mooi en uniek evenement te organiseren.”


Gerard Meijeringh

Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 19 mei, 17:09
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 19 mei, 15:23
Afbeelding
Productiehuis De Verhalenboot houdt twee minifestivals op 25 en 26 mei Algemeen 19 mei, 13:49