Pieter Blaauwhof van Wijnbar OAK bij het Park Eekhout samen met zijn dochter, er zijn ook activiteiten voor kinderen.
Pieter Blaauwhof van Wijnbar OAK bij het Park Eekhout samen met zijn dochter, er zijn ook activiteiten voor kinderen. Foto: Pedro Sluiter

(Wijn)land van OAK in Park Eekhout met Swollenaer-korting

· leestijd 1 minuut Rondje Swolle

ZWOLLE - In het weekend van 26, 27 en 28 augustus 2022 – noteer alvast in jouw agenda – vindt de vierde editie van het ambitieuze festival Het Land van OAK plaats. Dit evenement vindt voor de allereerste keer plaats in Park Eekhout.

Met de verhuizing naar het stadspark gaat voor OAK-uitbater Pieter Blaauwhof een lang gekoesterde wens in vervulling. “Met onze wijnen en heerlijke hapjes zijn wij inmiddels voor veel gasten vindbaar. Een bewijs dat dit concept aanslaat. Tegelijkertijd heb ik altijd gedroomd van een wijnfair voor de echte levensgenieter. Na drie edities, waaronder een culinaire wandeling in coronatijd, kan ik deze wijnfair organiseren in een park met een prachtig decor voor wine, food en music. By the way, ook geen wijnliefhebbers komen aan hun trekken. Voor hen is er dit jaar voor het eerst een speciale biertuin. Land van OAK is zondermeer een verwennerij voor jouw smaakpapillen”, aldus Blaauwhof. 

Zijn enthousiasme – zij blij, wij blij – werkt aanstekelijk en dat is bijvoorbeeld te merken aan het personeel dat bij OAK werkzaam is. Ook zij verheugen zich op de komende editie van het Land van OAK waarbij de intimiteit van gezelligheid in dit stadspark nog meer naar voren komt. Naast wine, food en music is er ook ruimte gecreëerd voor een openlucht bioscoop, een minimarkt voor thuis, kinderentertainment en meerdere foodtrucks waarmee het unieke van OAK zichtbaar en voelbaar is. 

“Mijn ambities zijn best groot en het concept van onze wijnbar trek ik door naar het Land van OAK. Wijnland? Misschien ook een beetje droomland dat uitkomt”, besluit Blaauwhof.

In samenwerking met weekblad de Swollenaer biedt het Land van Oak speciaal voor lezers van de Swollenaer Early Bird tickets met een korting van maar liefst 5 euro op een normale toegangsprijs, te boeken met de speciale kortingscode: SWOLL5. Let wel, deze code is geldig tot en met 30 juni 2022. Het ticket is een pakket van informatieboekje, strippenkaart, kristallen wijnglas, welkomst hapje, entree openluchtbioscoop, proeverijen en genieten van muziek op het Muziekplein.

www.wijnbaroak.nl