Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Flexwerken midden in de stad in een ‘inspirerende’ ruimte

Algemeen

ZWOLLE - Zwolse theaters opent De Verdieping in Café Foyé. De Verdieping is een inspirerende omgeving waar je als flexwerker ontspannen kunt werken en elkaar kunt ontmoeten. Het is de foyer en de vide bij de Hanzestrohmzaal in Schouwburg Odeon, een open ruimte met veel daglicht en groen. 

Zwolse theaters wil als theater een plein van de stad zijn. Een plek waar iedereen zich welkom voelt, waar je zowel voor een mooie voorstelling komt als voor een goede lunch. Een plek om mensen te ontmoeten, een plek om geïnspireerd te raken. En nu ook een ontspannen, speciaal ingerichte ruimte biedt om te flexwerken. 

De Verdieping staat voor veel meer dan alleen flexwerken. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen die afwisseling zoekt in een werkplek en (nieuwe) contacten wil op opdoen. Er is ook gedacht aan de praktische zaken. Zo zijn er fijne stoelen, goede WiFi, voldoende stopcontacten en een vergaderruimte (mits beschikbaar) waar je gebruik van kunt maken. 

Hoe werkt het?

Haal bij de bar in Café Foyé voor € 6,75 een mok waarmee je de hele dag onbeperkt kunt werken en koffie/thee kunt drinken op De Verdieping. Geen abonnement, geen vaste kosten; kom gewoon langs wanneer het je past.

Kijk voor meer informatie op www.zwolsetheaters.nl/verdieping

Afbeelding

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Dijkexpeditie onthult toekomstplannen voor bescherming van de IJsseldijk Algemeen 1 dec., 16:28
Afbeelding
Hogeschool Windesheim viert 1-jarig bestaan ChatGPT met lancering Community of Practice voor generative AI en Windesheim.AI app Algemeen 1 dec., 15:44
Afbeelding
Advents-Kerst concert door CRK Voices Nieuws Ingezonden 1 dec., 13:43