Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Extra vaartocht met Koninklijk jacht Piet Hein

Algemeen

ZWOLLE - Mensen die graag een keer willen meevaren op het Koninklijk jacht Piet Hein krijgen een nieuwe kans om dit te verwezenlijken. Er is een extra vaardag toegevoegd. Naast de volgeboekte vaarten op woensdag 21 juni kan er ook op donderdag 22 juni worden meegevaren op dit bijzonder jacht.

Het jacht Piet Hein is het huwelijksgeschenk van het Nederlandse volk aan Prinses Juliana en Prins Bernhard. Met een lengte van 31 meter en haar koninklijke uitstraling is het schip vandaag de dag nog steeds een imposante verschijning. Het historische jacht combineert comfort, bijzondere ambiance, koninklijke klasse en biedt alles wat een motorjacht mag worden verwacht. Piet Hein doet Zwolle aan en ligt op woensdag 21 en donderdag 22 juni afgemeerd in de Margriethaven.

De vaarten op woensdag 21 juni zijn volgeboekt. Nu zijn daar vaarten op donderdag 22 juni bijgekomen, waardoor nog meer mensen mee kunnen varen op het Koninklijke jacht. Wederom is er een afvaart van 10.30 tot 12.30 en van 14.00 tot 16.00 uur. Alle deelnemers die zich voor woensdag hebben opgegeven en betaald, houden hun geboekte vaartijd. Wisselen is dus niet mogelijk. 

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor donderdag 22 juni. Kaarten kosten 17,50 euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij het Zwolse Balletjeshuis.

Het schip is toegankelijk tot maximaal dertig personen en is niet toegankelijk voor minder validen.Er is geen catering aan boord, maar zelf drinken meenemen is toegestaan.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 25 apr, 09:09
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32