Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Gratis sportdag voor Zwolse senioren

Algemeen

ZWOLLE - WijZ en SportService Zwolle houden op vrijdag 12 mei een gratis Vitaliteitsmiddag voor alle Zwolse senioren. Een gezellige middag waarbij sport en spel centraal staat en waarbij vooraf ook nog een gezonde lunch wordt aangeboden door studenten van het Deltion College tussen 12.00 en 13.00 uur. De sportdag voor senioren vindt plaats bij korfbalvereniging Oranje Zwart op Sportpark de Marslanden.

Na de lunch kunt ouderen meedoen met de actieve middag tussen 13.00 en 16.00 uur onder het genot van livemuziek. Tussen de activiteiten door senioren genieten van een gratis kop koffie of thee en over de informatiemarkt struinen waar diverse partners zich zullen presenteren. Zo is er onder andere een monteur van Meyra aanwezig. Meyra biedt de mogelijkheid een rollator of scootmobiel te laten controleren en wellicht reparaties uit te voeren.

Aanmelden via wijz.nu/vitaliteitsdag. Kijk voor een impressie van de Vitaliteitsdag van afgelopen jaar op de website wijz.nu/vitaliteitsdag en meld u via deze pagina ook aan voor de sportieve middag inclusief lunch. Lukt het niet digitaal aan te melden, bel dan met de receptie van WijZ, tel. 038 851 57 00.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Afscheid met een 'gouden randje' van een trouwe klant Partnerbijdrages 4 uur geleden
Afbeelding
Waterleiding springt in Celestraat; wateroverlast in verschillende straten in Assendorp 112 14 uur geleden
De beide clubmannen Fred van Dam (links) en Hans de Groot (beiden staand) hopen op veel nieuwe aanmeldingen.
Veelzijdige Toerclub Swolland is hard toe aan nieuw fietsbloed Sport 16 uur geleden