Afbeelding

ZWV houdt Blauwvingerwandeltocht

Algemeen

ZWOLLE – De vereniging ZWV (Zwolse Wandel Verenigingen) houdt op zaterdag 4 en zondag 5 november de Blauwvingerwandeltocht. Er zijn routes van 5, 10, 15 en 25 kilometer samengesteld door de organisatie in de omgeving van Zwolle.

De route van de 5 kilometer gaat via Frankhuis/Stadshagen en Holtenbroek. De drie andere afstanden lopen verder en hebben een pauze bij vv Storica. De 25 km-afstand gaat verder via de Brinkhoek, Aa-landen, Holtenbroek. Zij rusten twee keer bij vv Storica.

Iedereen kan deelnemen aan dit evenement. De inschrijving is in het clubhuis van de wandelsport ‘Het Wandelhonk’ aan de Veemarkt 35. De kosten zijn 4 euro voor leden van de wandelbond; niet-leden betalen 5 euro. Lopers die een medaille willen, dienen 3 euro extra te betalen. Er is geen voorinschrijving. Het is mogelijk om beide dagen te wandelen. Wel zijn beide dagen de routes hetzelfde.

De lopers van 25 kilometer kunnen starten van 9.00 tot 10.00 uur. De starttijden voor de 15 kilometer zijn van 9.00 tot 12.00 en die van de 5 en 10 kilometer van 9.00 tot 13.00 uur. 

Meer info via www.zwolle-wandel.nl/.

Gerard Meijeringh

Bram van Polen op de schouders van de trouwe supporters.
Nog een keer alles en allemaal voor Bram van Polen Sport 18 uur geleden
Uitzicht over de Wiessenbergsche kolk
Voorjaar in de IJsseluiterwaarden bij Hattem, wandelen rond de Wiessenbergsche Kolk Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Gratis workshop Moodboard maken bij Creaclub Pierik Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Frame uit de film met Ilse Lenstra en Sijmen de Jong (r).
Korte film 'Niemand Weet' door Zwolse filmmakers wint groots bij 48 Hour Filmproject en gaat naar wereldfinale in Seattle Algemeen 18 mei, 13:41
Afbeelding
Broodje in de oven leidt tot rookontwikkeling in de Vechtstraat Algemeen 18 mei, 11:13
Afbeelding
Regentonnenactie 2024: een ton voor een prikkie Algemeen 18 mei, 10:18