Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Eerste bewoners betrekken woonlocatie de Koppels in Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - De komende weken betrekken de eerste bewoners de nieuwe woonlocatie de Koppels in Zwolle. De Koppels biedt 105 ruime appartementen voor bestaande een nieuwe cliënten van InteraktContour. De organisatie, gespecialiseerd in niet-aangeboren hersenletsel, komt met de nieuwe woonlocatie tegemoet aan de groeiende vraag voor wonen met zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking.

Irma Hofhuis islocatiemanager van de Koppels. Ze is trots op het gebouw dat er nu staat en de zorg en begeleiding die er geboden wordt: “Op woonlocatie de Koppels bieden we passende zorg aan een groeiende groep van cliënten die intensieve zorg nodig heeft. Met ondersteuning van de nieuwste technologische toepassingen.” 

In de Koppels is nog plek voor nieuwe cliënten. Geïnteresseerden die een indicatie hebben vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) komen in aanmerking. Zij kunnen zich aanmelden voor een eerste intake via zorgbemiddeling@interaktcontour.nl. 

InteraktContour werft nog nieuwe medewerkers en vrijwilligers voor de nieuwe woonlocatie. De nieuwe mensen zijn hard nodig in de zorg en ondersteuning van de bewoners. Volgens Irma Hofhuis is de Koppels een mooie en interessante werkplek. “Het is onze nieuwste en grootste woonlocatie. We werken volgens de laatste inzichten en met de nieuwste technologie. Iedere dag kijken we met onze bewoners naar wat er nog wél kan.” 

Solliciteren kan via: www.werkenbijinteraktcontour.nl/zwolle. InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert je leven en dat van je naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet meer. Ook thuis en in de omgang met anderen is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op. Samen met mensen met hersenletsel en hun naasten boeken we resultaten op het gebied van wonen, werken en leven. InteraktContour biedt gespecialiseerde behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland. www.interaktcontour.nl

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 23 uur geleden
De rechtbank in Zwolle.
Boete voor verkeersongeval met drie slachtoffers in Kampen Algemeen 28 mei, 10:48
Afbeelding
Lokale initiatieven gezocht voor donaties ter waarde van 50.000 euro Algemeen 28 mei, 08:27